Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno dotočil snímek se svým tátou Ivanem Trojanem a na podzim půjde do kin další jeho film. V něm získal Josef Trojan svou druhou hlavní roli v životě. Téma ale není příliš veselé a točí se kolem problémů s alkoholem, tomu mladý herec příliš často neholduje.

„Natáčení pro mě byl v podstatě protipól, protože já si s alkoholem moc netykám. Sice nejsem abstinent a rád popiju pivo nebo se s kamarády trochu cinknu, ale není ho rozhodně tolik, jako k tomu tíhnul Adam, což je postava, kterou hraju ve filmu Abstinent,“ svěřil se Super.cz Josef, který si zahrál mladého alkoholika.

„Je to film, který zobrazuje to nejhorší stádium alkoholismu, které může být, cože je rozcestník mezi tím, kdy se to dá ještě zachránit a kdy nedá, což znamená, že se člověk upije k smrti,“ prozradil ke své roli Trojan, který se takové nabídky s nadšením chytnul. „Roli jsem dostal od režiséra filmu Davida Vignera a jsem hrozně rád, že jsem se mohl setkat jak se svou postavou, tak s problematikou alkoholismu,“ dodal Trojan při focení plakátu k filmu, který jde na podzim do kin.

Josef jde v poslední době z role do role, a jak sám přiznal, čeká ho brzy další nová práce. „Měli bychom v budoucnu natáčet film z prostředí první světové války, podle knihy Jízdní hlídka,“ prozradil Trojan, který je z pracovních nabídek nadšený.

Reklama

Další články

Načítám