Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco nedávno ji vedla teprve do školky, letos už usedne dcera Marty Jandové (50) do školní lavice. Zpěvačka povede svou Marušku v září poprvé do školy a jak přiznala, holčička se na první třídu už neuvěřitelně těší.

„Maruška se těší moc, už dva měsíce máme aktovku, prvních čtrnáct dní to používala na všechno a první den s ní chtěla spát. Od toho jsem ji ale odradila, ale neměla někde otlačenou přezku, ale těší se moc, tak jsem zvědavá, jak dlouho ji to bude držet,“ svěřila zpěvačka, která se vždy snažila dceři co nejvíce věnovat.

I přes množství práce, kterou má se svou kapelou, nebo nyní s novou talkshow na Primě s názvem Marta, tráví každé odpoledne s dcerkou. „Mezi osmou hodinou ranní a třetí odpolední s Maruškou chodila do školky, od září už to bude do školy. A v těch sedmi hodinách, které tam má, se dá stihnout spoustu práce a přes to nejede vlak,“ svěřila zpěvačka, že chůvy pro dceru nikdy nehledala.

„Já mám jenom jedno dítě a nenechám si ji vyrůst u tet. A nemáme žádnou babičku, bohužel, ty nás kontrolují shora, ale jde to, jen si to musíte zorganizovat,“ dodala Marta.

Reklama

Další články

Načítám