Hlavní obsah
Článek

Když byl na Primě oznámen konec společenského pořadu Top Star magazín, který dva a půl roku moderoval, David Gránský (32) se nehroutil. Přišlo to sice v podstatě ze dne na den, ale on to tak trochu očekával. I tak má v televizi práce dost.

"Přišlo to docela náhle, dozvěděl jsem se to před natáčením posledního dílu před prázdninami. Ale ono těch bulvárních pořadů a médií, navíc aktuálnějších, než jsme byli my, je hodně, takže se to dalo čekat," míní David. "Byla to krásná zkušenost, něco jsem se naučil, vážím si toho, že to vůbec bylo," dodal.

V moderátorské roli ho budeme moci na Primě stále vídat, a to v nové sérii pořadu Česko Slovensko má talent. A tam to bylo navíc o dost akčnější. Davidovi šlo prý málem i o život. "Ten osmý ročník bude stát určitě za to, a mimo to, že nás tam čeká jako host Jiřina Bohdalová (92), s níž bylo setkání, práce i natáčení obohacující, tak mi tam dokonce šlo o život," začal vyprávět Gránský.

"Loni jsem se do toho bál jít, letos jsem byl odvážnější, a pokud mi to nabídnou příští rok, budu se zase radši bát. Bezpečnost by měla být na prvním místě. Bylo tam kouzelnické číslo, kdy jsem měl asistovat a strašně jsem se bál. Diváci mají pocit, že je to úplně normální, ale my jdeme na jeviště a nevíme, jestli nám z ulice nepřijdou nějací blázni, u nichž netušíme, co mají v úmyslu. Naštěstí to ale dobře dopadlo a budu na to vždycky vzpomínat," dodal David, jehož budeme nadále vídat i v seriálu Modrý kód.

"Tenhle seriál pokračuje a dál natáčíme díky divákům a fanouškům. Vždycky je to díky nim, zda nějaký projekt bude dál pokračovat, nebo ne. Zatím to nebere konce a nemáme zatím určeno, do kdy budeme točit. Pro mě jako herce je dost zajímavé to, co právě natáčíme, ale na to si diváci budou muset počkat. Od září zase jedeme dál," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám