Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Beyoncé (42) před časem vydala dokument s názvem Homecoming o své přípravě na vystoupení na festivalu Coachella 2018. To proběhlo pouhých devět měsíců po narození dvojčat Rumi a Sira. Že je zpěvačka chodící zázrak, dokázala nejen naprosto bezchybným vystoupením, ale i tím, jak rychle se jí podařilo dostat tělo do formy po náročném těhotenství, a ještě horším porodu.

Nyní se svěřila s dietním plánem, díky kterému to dokázala. Jak již prozradila, v den porodu Beyoncé vážila téměř 100 kilo. Na své YouTube kanálu nyní sdílela video ze zákulisí příprav, na jejichž začátku vážila téměř 80 kilo.

Zpěvačka se spojila se specialistou na výživu Marcem Borgesem, který je také uznávaným autorem a zakladatelem dietního plánu 22 Days Nutrition, který se zaměřuje na adaptaci zdravých stravovacích návyků za pomoci rostlinné stravy. Beyoncé se už v minulosti svěřila, že za shozenými kily stojí veganská strava a tvrdé tréninky.

„Shodit bylo pro mě mnohem jednodušší než se dostat zpátky do formy a cítit se zase přirozeně. Postavila jsem se na pódium po porodu dvojčat. Cítila jsem, jako by moje tělo ani nebylo moje,“ svěřila se s náročností celého procesu.

A jak je vidět, tvrdá dřina se zpěvačce vyplatila. Na pódiu vypadala skvěle, vystoupení se stalo legendárním a její dokument sklízí jeden úspěch za druhým.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám