Hlavní obsah
Článek

V neděli 21. 7. by předčasně zesnulý herec a komik Robin Williams (†63) oslavil 68. narozeniny. A přesně tento den si hercův nejmladší syn Cody (27) zvolil pro uzavření sňatku s partnerkou Mariou Flores.

Vyměnili si sliby v domě, kde žil Williams s manželkou Marshou Garces Williams. Podle časopisu People byli přítomni příbuzní rodin a zavzpomínalo se i na zesnulého herce.

Snímek z obřadu sdílela na svém instagramovém účtu Zelda Williams, Codyho sestra. Nechyběl ani jejich starší bratr Zachary, kterého měl herec s Valerií Velardi.

Zleva: Zelda, Cody, Maria Flores a Zach

„Toto datum pro mě znamenalo v průběhu let mnoho věcí, ale hlavně je to den, kdy se narodil můj táta. A byl také dnem, kdy jsem ho naposledy spatřila. To na chvíli převládlo nad radostnými okamžiky, které jsme s tímto datem měli spojeny, až do doby před pár dny, kdy se stalo něco nového. Teď je to oficiálně den, kdy jsem si vysloužila novou sestru,“ rozepsala se v popisku u fotky Zelda, která je sama herečkou.

„Jste světla našich životů,“ dodala v dojemném příspěvku, ke kterému připojila i gratulaci novomanželům.

Příští měsíc to bude pět let, co Robin Williams spáchal sebevraždu. Jeho nejstarší syn Zach nedávno promluvil o otcových bojích s depresemi. „Bylo to tak smutné vidět někoho tolik trpět. Jako člen rodiny a dítě se snažíte co nejlépe zmírnit jeho utrpení. Byly doby, kdy jsem se cítil naprosto bezmocný, nevěděl jsem, co bych mohl udělat nebo jak ho nejlépe podpořit,“ promluvil v pořadu Good Morning Britain.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám