Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do světa na zkušenou. Sabina Laurinová (52) dosud trávila každé prázdniny se svými holkami. Z nich už se ale pomalu stávají velké slečny, a tak se letos poprvé rozhodla, že část léta stráví její dcery Valentýna a Maja samy.

„Letos nás už čeká to, že se holky odtrhnou od maminky a od rodiny a vyzkoušejí si, jaké je to být samy a v jiném kolektivu. Absolvují kurz na divadelní herecké škole a potom ještě jedeme společně na Jiráskův Hronov, kde budou chodit do divadelních kurzů, prostě se i tak toho divadla ani v létě nezbavíme, a starší dcera ještě potom absolvuje kurz angličtiny v Cambridge. Takže si myslím, že už to letos bude taková zkouška z dospělosti,“ svěřila herečka, která se pravidelně objevuje v seriálu Modrý kód v roli Mery.

Nyní má od natáčení volno, a tak si užívá relax na chalupě a výlety. „Snažíme se opravdu hodně cestovat a být pořád někde. Je to tedy hodně únavné, hlavně pro mě, protože pořád balím, vybaluju, peru, vybaluju, peru, balím a žehlím, ale zase na druhou stranu v létě toho člověk tolik nepotřebuje,“ řekla herečka, která také zavzpomínala na své dětství.

„Já jsem moc na tábory nechtěla, ale je to veliká škoda, protože tábory jsou úžasná věc a vím, že děti na ně v dospělosti vzpomínají, já jsem spíš jezdila na lyžařské výcviky v zimě,“ dodala Sabina, která již od konce srpna začíná opět točit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám