Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český podnikatel Miloš Kant (63) požádal přímo na červeném koberci filmového festivalu v Cannes o ruku svou portugalskou přítelkyni Margaridu Aranhu (25).

Ta mu ale v červenci dala kopačky, a tak se velkolepá veselka konat nebude. Portugalská kráska po rozchodu rozhodně netruchlí.

Údajně by měla randit s portugalským hercem Ângelem Rodriguesem (31). Nedávno navíc podstoupila estetický zákrok v oblasti hýždí.

Zadeček si půvabná kráska nechala zvětšit, a tak by se klidně mohla zúčastnit brazilské soutěže o nejkrásnější pozadí Miss BumBum.

Margarida se bezbolestnou a účinnou procedurou na sedacích partiích pochlubila na sociální síti. Jak je vidět, na honosné zásnuby už dávno zapomněla a vdavky jsou to poslední, na co myslí.

Zamilovanému milionáři zbyly jen oči pro pláč. Ještě nedávno se na Instagramu chlubil fotkami své milé, ale po rozchodu si účet pro jistotu smazal.

Reklama

Další články

Načítám