Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aktuálně probíhající festival Colours of Ostrava si nenechala ujít Annet Charitonová. Zpěvačka, která se stala slavnou díky svým klipům zveřejněným na internetu, poutá pozornost nejen nevšedním hudebním projevem, ale i svým osobitým stylem oblékání. Sama se ve světě jedniček a nul proslavila hlavně blogováním a módou. Nyní ale prohlašuje, že módní trendy neřeší a nepodléhá módnímu diktátu ani při tvorbě outfitů na open airy.

„Uplatňuji jediné pravidlo, které mluví o tom, že se chci cítit skvěle,” říká umělkyně známá z koncertů Bena Cristovaa (36). „Tři roky jsem outfity řešila. Tento rok jsem hodila nahodilé věci do kufru a během třiceti minut vyrazila na akci,” říká zpěvačka, která na propagační akci festivalu oblékla odvážný outfit švédského módního řetězce, jemuž dominoval sexy crop top.

Na obřím hudebním svátku v Ostravě se zdrží dva dny. Déle tam bohužel zůstat nemůže: „Jsem smutná z toho, že neuvidím Rosalíi, která tady hraje poslední den,” říká posmutněle.

Charitonová zrušila všechny nasmlouvané koncerty na tento rok a rozhodla se více zaměřit na svou tvorbu. „Doufám, že dostanu ven nějaký větší projekt, a k tomu ještě chystám tour,” říká mladá umělkyně a jedním dechem dodává: „Dovolenou teprve plánuji. Mým hlavním plánem je ale pracovat na muzice, ideálně někde u lesa, u vody.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám