Hlavní obsah
Článek

Ani o letních prázdninách nepovoluje Hana Vagnerová (41) z pracovního nasazení. Herečka právě točí novou komediální road-movie s názvem Ztraceni v Ráji.

My jsme dorazili na natáčení a přesvědčili jsme se o tom, že sympatická kráska vůbec nelituje, že musí v létě hlavně pracovat. „Je to skvělé. Všichni jsou tady mladí a nadšení lidé a ten projekt je moc hezký,” říká Hanka.

Debutující režisérka Fiona Ziegler natáčí film, který jako vůbec první v historii vzniká v česko-švýcarské koprodukci. Vagnerová, která je zvyklá hrát i v angličtině, ale mohla natáčet ve své rodné řeči.

„Hraju tady v češtině, takže to pro mě není tak složité jako pro Dominiqua,” říká herečka, jejímž kolegou je švýcarský herec Dominique Jann, který se musel naučit své repliky v češtině.

Mimo kamery spolu Dominique a Hanka mluví anglicky. „Díky tomu, že jsem cestovala, tak mluvím lépe než dřív. Není to pro mě moc složité,” usmívá se herečka, která má dokonce v zahraničí svou agentku.

„Občas se díky tomu dostanu na nějaký casting, teď budu například točit na Islandu,” raduje se mladá umělkyně.

Natáčení nového filmu v centru města bylo poměrně pohodové, další dny prý ale Hanku čekala výzva: „Zítra lezeme na sochu, která je poměrně vysoko. Mám z toho strach už měsíc. Už jsme trénovali na lanech, ale bojím se."

Vagnerová se v minulosti věnovala akrobatickému skákání na trampolíně, tak by se mohlo zdát, že bude na podobné výzvy připravená, ale není tomu tak. „Nějak se zjistilo, že to není to samé,” krčí rameny Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám