Hlavní obsah
Článek

Za takovou figuru by mnohé ženy daly cokoliv. A co potom ty, které mají doma malé dítě. Jana Doleželová (42) už několik měsíců po narození dcerky Veroniky šokovala skvělou figurou, a tu si i nadále udržuje v perfektní formě.

„I když počasí nepřeje, my si léto zkazit nenecháme,“ svěřila se lékárnice a Miss ČR z roku 2004 na sociální síti. Se svou holčičkou a partnerem Davidem Trundou vyrazila sexy brunetka do aquaparku, kde se nechala vyfotit v plavkách. To bylo zrovna o minulém víkendu, kdy jim počasí úplně nepřálo.

Jinak si ale užívá léto převážně venku. "Prázdniny trávíme s dcerkou v ČR, kde se snažíme maximálně využít teplé měsíce ve  zdejší přírodě. Jezdíme především na kole v prostředí Ladova kraje, jižních Čech a jižní Moravy. Budeme také sjíždět Vltavu, nicméně na raft Verunku raději ještě nevezmu, bude užívat zázemí pro děti v kempu," řekla Super.cz Doleželová.

"Kromě sportovních aktivit jsme navštívili filmový festival Karlovy Vary, podíváme se také na hudební festival v krásném historickém Českém Krumlově, a také na festival Soundtrack v Poděbradech. Zahraničí mi nechybí. Cestování je sice můj největší koníček a mezi 18. až 36. rokem jsem navštívila 66 zemí, ale na tyto vzdálenější cesty si počkám, až Verunka trochu povyroste," má jasno krásná lékárnicea bývalá misska, která mimo jiné sedí v dozorčí radě jedné nemocnice.

A nutno říct, že by se Jana mohla do soutěže krásy klidně přihlásit i nyní. Štíhlou postavu si udržuje plaváním, kterému se věnovala i v těhotenství. Ale také jízdou na kole a samozřejmě běháním za svou dcerkou. Rozhodně jí to ale svědčí a své křivky může hrdě ukazovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám