Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už dvanáct let uběhlo od doby, kdy Veronika Chmelířová (37) bodovala v soutěži Česká Miss a začala svou modelingovou kariéru. I po těch letech je o ni jako o modelku stále zájem, ale je si zároveň vědoma toho, že musí myslet na zadní vrátka. Veronika nechtěla jít ale úplně mimo obor, a tak se začíná věnovat produkci.

Po spoluorganizovaní galavečerů a plesů dostala nabídku starat se o houslovou virtuosku Vanessu-Mae, která na podzim tohoto roku vyrazí na světové turné. „Seznámila jsem se s podmínkami a požadavky Vanessy-Mae, a musím říct, že podzim budu mít divoký. Sama hodně cestuji, a tak i chápu, že se Vanessa musí na každé koncertní zastávce cítit dobře, aby odvedla nejlepší výkon a lidé se skvěle bavili,” svěřila se Chmelířová.

Spolupráce se světoznámou houslistkou už započala a vyvrcholí v říjnu, kdy Vanessa-Mae dorazí do Česka, aby vystoupila v největších hokejových halách v Ostravě, Brně a Praze. Následně se celý tým přesune do slovenských Košic. „Bude to náročné. S Vanessou-Mae přiletí celý její tým i její hudební skupina. Starat se o 35 lidí dá zabrat. Ale baví mě to, a je to výzva, vážím si, že mohu s takovou hvězdou spolupracovat,“ říká modelka.

Na otázku, jaké speciální požadavky tato houslistka má, už ovšem Veronika odpovídá velmi zdrženlivě: „Nemohu říci vše, jelikož v požadavcích jsou i záležitosti osobní povahy. Nicméně Vanessa přiletí také se svým pejskem, u kterého požaduje veškerý zdravotní servis, jelikož cestování po světě je velmi náročné. Zároveň jsme se domlouvali, že bychom rádi podpořili nějaký psí útulek. Na Vanesse je mi velmi sympatické, že i když je velký profesionál a spousta lidí by řekla, že nemusí nic zkoušet, opak je pravdou,“ míní Chmelířová, která v současné době pro Vanessu-Mae vybírá hotely.

„Vanessa v hotelu požaduje vlastní zkušebnu, kde chce ve dne i v noci zkoušet. I když z mého pohledu je to pro hotelové hosty velký bonus, že dostanou ,gratis‘ koncert Vanessy-Mae přes zeď pokoje, hotelové řetězce se na to tak nedívají,“ usmívá se držitelka titulu druhá vicemiss České republiky pro rok 2007.

„Vanessa-Mae je rovněž vášnivá lyžařka. Já sama lyžování také miluju. Uvidíme, třeba se spolu objevíme na slovenských horách, kam mimojiné Vanessa-Mae ráda jezdí lyžovat, ale moc se o tom neví,“ dodává Chmelířová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám