Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sabina Křováková (32) před šesti lety zvítězila v SuperStar. Jako zpěvačka dodnes aktivně koncertuje a vydává nové písničky.

Naposledy světlo světa spatřil její videoklip z pera účastníka StarDance Xindla X k písničce Vodopád slov.

V mezidobí mezi koncertováním odletěla na dovolenou do Thajska. S přítelem Ondřejem si zasloužený relax užívají plnými doušky. Křováková se neváhala ukázat v plavkách a nutno podoktnout, že postavu má opravdu parádní!

Sabina Křováková - Vodopád slov

„Během letních koncertů jsem si vyrazila odpočinout na dovolenou do Thajska. Je to vlastně poprvé, co si dopřávám aktivní dovolenou. Vždycky jsem víceméně od rána do večera ležela na pláži, ale to mě po dvou třech dnech přestane bavit. Možná taky proto, že jsem hned rudá jak rak a musím do stínu,“ řekla Super.cz sympatická zpěvačka.

„Volný čas si užívám s přítelem Ondřejem a jsem zvědavá, jak to spolu zvládneme. Co si budeme povídat, během cestování dochází k nečekaným událostem, tak jsem na nás zvědavá," smála se.

A co ji v Thajsku nejvíc zaujalo? „Strašně se mi líbilo krmení a koupání slona. Pak mě nadchly opičky. Krásné moře a výborné jídlo. Přiznám se ale, že už se těším, až si dám doma něco typicky českého,“ uzavřela Křováková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám