Hlavní obsah
Článek

Již na podzim se na obrazovkách opět objeví oblíbená show Tvoje tvář má známý hlas. Televize Nova nyní odhalila první z hvězdných jmen, na která se mohou televizní diváci začít těšit. Své herecké, pěvecké a taneční dovednosti předvede Zuzana Norisová (45).

Krásná Slovenka, která vždy oplývá skvělou náladou a energií, se nejvíce těší na masky, díky kterým se bude týden co týden stávat někým úplně jiným.

„Zatím převládají pozitivní pocity, nervozita se naštěstí ještě nedostavila. Těším se vždy, když přichází nějaká radostná práce. Teď mi najednou docvakává, že se to asi právě děje,“ svěřila se herečka.

Ta má velkou podporu také ve své rodině a u dcery, takže rozhodování, zda nabídku přijmout, pro ni bylo o něco jednodušší.

„Dcera mi jen řekla – maminko, určitě do toho jdi, musíš do toho výtahu, já to chci vidět. Velmi se těší. Spoustu řad jsme sledovaly spolu, měla jsem v nich mnoho známých, například kamarádku Mišku Badinkovou,“ prozradila Norisová, která se dokonce se svou kolegyní, která účinkovala v předešlé řadě, radila.

„Zavolala jsem jí a ona také říkala, ať do toho jdu, že je to fajn,“ prozradila Zuzana, pro kterou není účast v televizní show novinkou. Svůj elán a taneční nadání před několika lety předvedla v soutěži StarDance, kde se probojovala až do finále a za královnou parketu Danou Batulkovou (66) skončila druhá.

Máte rádi Zuzanu Norisovou?
Ano, v Tváři bude skvělá
88,6 %
Ne, moc ji nemusím
11,4 %
Celkem hlasovalo 202 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám