Hlavní obsah
Článek

Otázky ohledně toho, zda ještě tvoří pár s houslistou Sašou Kopkou, dostávala Michaela Gemrotová (38) posledních několik týdnů. Spekulacím se nyní rozhodla učinit přítrž a potvrdila rozchod. „Ano. Se Sašou již od února tohoto roku netvoříme pár,“ napsala na sociální síti.

Zároveň uvedla, že si expartnera bude navždy velmi vážit. „Nikdy jsem si ani asi pořádně neuvědomovala, jak moc je důležitá rodina. Cítím obrovský vděk! Jsem pyšná na lidi, kteří třeba takovou rodinu nemají, a přesto jsou skvělými lidmi. Mají můj obdiv,“ napsala dál Gemrotová.

S Kopkou byla Míša dlouhých devět let, došlo i na zásnuby, svatbu plánovali na léto 2014, z pracovních důvodu ji však tehdy odložili. Zůstalo to tak do letošního února, kdy se jako partneři rozloučili. Co bylo důvodem rozchodu Míša nenapsala, ale vzhledem ke zmíněnému se nabízí velké pracovní vypětí.

„Važte si lásky, je skvělá. Přes bolesti nikdy nezanevřete. Užívejte si ji naplno. Važte si stejně tak přátelství, které z lásky plyne. Pečujte o své blízké každý den. To není žádná narážka na mě se Sašou, to jsou fakta, která je potřeba si uvědomovat a připomínat si je,“ dodala Gemrotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám