Hlavní obsah
Článek

Je to dva měsíce, co na prestižní módní událost Met Gala Kim Kardashian oblékla róbu od Thierryho Muglera. Okamžitě se objevily spekulace o tom, že si Kim (43) nechala odstranit žebra, aby docílila tak úzkého pasu, jaký v šatech měla. Hvězda sama se na adresu zvěstí také vyjádřila.

„Ani nevím, že je něco takového možné,“ svěřila WSJ Magazine v rozhovoru. Doplnila také, že její velmi útlý pas byl výsledkem korzetu Mister Pearl, který oblékla pod silikon a hedvábí, ze kterých byly šaty zhotoveny.

„Nikdy jsem necítila větší bolest. Musím vám ukázat fotky, jak moje tělo vypadalo, když jsem ho sundala. Měla jsem otlaky na zádech i břiše,“ uvedla a doplnila, že žebra zůstala na místě, ale ona sama se musela naučit v šatech dýchat.

Podstoupila dokonce lekce dýchání v korzetu od výrobce Mister Pearl. „Naučila jsem se od tohoto génia tolik o módě, bylo to umění. Stálo to za to! A byl to jen začátek kouzelně inspirativního spojení,“ svěřila už v minulosti.

O Kim a proměnách jejího těla se hojně spekuluje, paradoxně sama hvězda žádné zákroky nikdy nepřiznala, i když i slepec by nejspíš poznal, že na jejím těle zbývá už jen pramálo původního.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám