Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kendall Jenner (28) si nedávno užívala dovolenou na řeckém Mykonosu s kamarádkami z branže. Připojila se i Shanina Shaik, která se po roce manželství rozvádí s DJ Gregem Andrewsem.

Modelky se oblékly do bikin a řádily ve vlnách o sto šest. Dokonce tak divoce, že si musely přidržovat svršky, aby nedošlo k nějakému faux pas. Na to ostatně přítomní fotografové čekali.

Děvčata si užívala i další den, jen obměnila bikiny. Stříbrné Kendall vyměnila za žluté a dál si užívala relaxu. Fakt, že je nejlépe placenou modelkou světa, totiž také znamená, že je Jenner většinou pekelně vytížená.

V letadlech tráví tolik času, že jí to v minulosti způsobilo záchvaty úzkosti a spánkovou poruchu. Vždy, když usnula, probudil ji strach, že zemře, jak se svěřila v jednom z dílů rodinné reality show Keeping Up With The Kardashians. S psychickými problémy jí pomohly až terapie a meditace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám