Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Film ještě nenatočila, ale to neznamená, že by její audiovizuální počiny nikdo neznal. Milovnice růžové barvy Dominika Myslivcová (29) se proslavila videem portugalské verze skladby „Barbie girl", které má přes 70 milionů zhlédnutí. V češtině videem „Pink rap", to má přes 7 miliónů zhlédnutí. O tom by si mohli někteří nezávislí filmaři nechat jenom zdát.

To je jen informace pro ty, kteří by soudili, že na karlovarském festivalu neměla blonďatá sexbomba vůbec co dělat. A navíc byla i pastvou pro oko. Dominika Myslivcová obešla několik večírků, kde vždy zazářila a pánové mohli na jejích dekoltech oči nechat. Jestli byla v kině, nevíme.

Jedním z nejodvážnějších dekoltů se v šatech ve své typické barvě pochlubila na slavnostním zakončení filmového festivalu. Kůzlátka provětrala i na Moët párty, kam zvolila róbu od Ponerů, která výjimečně růžová nebyla. A to, že si přece jen vzala s sebou podprsenku, zase ukázala na párty známé automobilky, kdy by bez ní v transparentním modelu provokovala až moc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám