Hlavní obsah
Článek

Hvězda Prolhaných krásek Shay Mitchell (32) měla dobrý důvod, proč se s těhotenstvím pochlubila světu, až když nemohla bříško skrýt. Jednou už totiž potratila, a tak není divu, že se sdílením šťastných zpráv nijak nespěchala.

Od té doby, co šla s pravdou ven, však fanoušky zásobuje novinkami ze svého soukromého života, a to jak na svém Instagramu, tak na YouTube kanálu. Nedávno sdílela snímek z dovolené v Itálii, na kterém s kamarádkou zapózovaly v bikinách.

Shay už se pořádně zakulacuje, a tak bylo načase odhalit i pohlaví miminka. Jak je známo, to bývá v USA velkou událostí, a Shay s partnerem Mattem Babelem z události dokonce natočili video. Ve videu, které sdíleli na hereččině YouTube kanálu, spolu bojují dva Strážci vesmíru, modrý a růžová. Právě ta nakonec v boji zvítězila, slavný pár tak brzy přivítá na svět holčičku.

Herečka se sice nedávno nechala slyšet, že by raději měla chlapce, protože holčičky jsou podle ní komplikovanější, ale nakonec byla z holky stejně nadšená, jako kdyby čekala kluka. „Bude to hodně divoká jízda! A to je teprve začátek,“ sdílela na závěr své nadšení.

Shay s partnerem Mattem Babelem 

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám