Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O osmadvacetileté Evě Doležalové jsme několik posledních let slýchali díky jejím aktivitám v Los Angeles a také vztahu. Rodačka z Brna se poměrně dlouhou dobu ve společnosti objevovala s americkým hercem Jackem Kilmerem. Ostatně o vztahu se synem legendárního Vala Kilmera z Top Gunu vás Super.cz informoval jako první.

S Jackem, kterého Eva jako režisérka obsadila do svého filmu Carte Blanche, za který získala Cenu diváků na americkém Mammoth Film Festivalu v únoru letošního roku, ale už netvoří pár.

Na červeném koberci v Paříži už pózovala po boku jiného, pohledného Francouze.

Umělec a módní designér Louis-Marie de Castelbajac žil stejně jako Eva nějakou dobu v Kalifornii a filmová ani modelingová branže mu rozhodně nejsou cizí.

V zahraničí režisérka a modelka žije už od dob dospívání. A profesně se jí momentálně daří, její filmy měly za velkou louží velmi pozitivní ohlas, nechyběly ani na filmových festivalech. A jako modelka Eva stále fotí pro prestižní módní časopisy a značky.

Reklama

Další články

Načítám