Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Hana Soukupová (38) je maminkou dvou dětí a letos oslavila Kristova léta. Éterická Hanka prozradila, že zadarmo už neuvěřitelně štíhlou postavu rozhodně nemá. Musí na sobě tvrdě makat. "Je to těžší po dvou dětech. Cvičím pětkrát týdně, snažím se udržovat, jíst zdravě. Mám trenéra, chodím na jógu a cvičím doma. Bez toho už by to nešlo, to by se všechno rozpadlo," řekla Super.cz modelka, která je ozdobou filmového festivalu v Karlových Varech.

Nechyběla ani na charitativní akci francouzského šampaňského, které letos podporuje nadaci Hledáme rodiče.

Hanka si udržuje i velmi mladistvý vzhled. Nemá žádné plastiky či jiné úpravy. "Nedávám si na sebe moc produktů, to mi pomáhá. Jen krém a odličování a to je všechno," vysvětluje modelka žijící na Mallorce.

Rodina je pro ni na prvním místě, na castingy nechodí, létá jen za prací. "Snažím se si vybírat speciální práce, které mě baví, ze kterých jsem nadšená a můžu to skloubit s rodinou. Ta je pro mě číslo jedna. Na castingy už moc nechodím, spíš létám přímo na práce. Za poslední rok jsem moc ráda za kampaň na Moser, je to pro mě hodně speciální. Vyrůstala jsem hned vedle továrny a je to pro mě moc hezký," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám