Hlavní obsah
Článek

Loni se stal vítězem prestižní modelingové soutěže a od té doby se nezastavil. Oliver Průcha je v zahraničí víc než doma. "Mám velkou radost, změnilo se toho spoustu. Hodně jsem cestoval do zahraničí. Byl jsem v Koreji, v Londýně, bylo toho hodně," řekl Super.cz vítěz soutěže Pure model 2018.

Jeho snem je předvádět pro značku Versace. "Jsem dravej, chci toho víc a víc. Jsem rád, co jsem za tak krátkou dobu zvládnul udělat, ale je hodně věcí, který bych chtěl zlepšit. Mým snem je jít show pro Versace," prozradil.

Modelky musejí být na světových molech extrémně štíhlé a připomínat ramínka na šaty. Jak je to u mužů? "Ti se dělí na osvalené a hubené. Je důležité si říct, kam spadáte. Já se ještě tělesně vyvíjím, ale spíš jsem hubenej," vysvětluje. "Stává se často, že vám třeba před prací řeknou, že máte začít pořádně posilovat," upřesňuje.

Držet se musí i v jídle. "Když je důležitá práce, snažím se jíst zeleninu a stravovat se zdravě. A hlavní je pohyb, samozřejmě," dodal Oliver na semifinále modelingové soutěže, kterou vyhrál.

Reklama

Další články

Načítám