Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Míša Tomešová (32) si po porodu druhého syna užila své. Zhoršila se jí pleť natolik, že bez make-upu prakticky nemohla mezi lidi. Po letech se jí vrátil atopický ekzém. A to pořádně silný!

"Je to osm měsíců, co se mi po sedmi letech objevil atopický ekzém v obrovské míře na obličeji i na celém těle. Dalo mi spoustu práce, aby se pleť dala do kupy a jsem moc ráda, že se to daří," řekla Super.cz Míša, která nedá dopustit na východní medicínu.

"Chodím na akupunkturu, která mi neuvěřitelně pomohla. Řeším to přírodní cestou, jehličkama a čínskou dietetikou. Specialistka na východní medicínu Judita Halvová mi zakázala třeba rajčata, který hrozně miluju, protože zrovna mně zatěžují organismus. Piju každý ráno na lačno řapíkatý celer. Lepší se to a lepší se to," prozradila.

Západní medicíně a zejména kortikoidům se rozhodla vyhnout a vyplatilo se. Míše se pleť neuvěřitelně zlepšila. "Kortikoidama jsem si prošla, když jsem byla malá a mám následky do dneška. Touhle cestou jsem jít určitě nechtěla," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám