Hlavní obsah
Článek

Pracovní kolotoč mnohých umělců se pomalu blíží ke konci. Stejně jako herci v divadle, dvouměsíční prázdninové volno si užívá i hitmaker Michal David (63), který na odpočinek přes rok příliš času nemá.

Jeho cesty hned na začátku letního volna povedou na milované Kanárské ostrovy. „Odlétáme zase na chatu, jak my tomu říkáme, na Tenerife. A červenec a srpen já moc nepracuji, máme divadelní prázdniny. Já toho času na odpočinek moc nemám, takže léto si fakt nechávám na tu rodinu, na to se hodně těším,“ svěřil zpěvák na tiskovce k připravovanému koncertu Nejslavnější české muzikály.

Ten plánuje Michal David na leden příštího roku a nebude to jediná velká akce, na které bude muset hned po letní dovolené začít pracovat. „Jinak mě příští rok čeká O2 arena, kde budu v červnu slavit 60. narozeniny,“ přiznal David, se kterým už několikrát vystupoval i vnuk Sebík a není vyloučené, že se spolu na jevišti znovu objeví.

„Občas se přihlásí, že by si se mnou chtěl zazpívat, takže už byl se mnou i na nějakých koncertech, některý lidi říkají, že je hrozný, jak beru toho kluka, že je to trapný. Ale on chce sám, tak co mám dělat, když si chce zazpívat, tak ať si zazpívá,“ řekl s úsměvem Michal David o vnukovi, který zřejmě bude chtít jít v jeho šlépějích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám