Hlavní obsah
Článek

Fenomenální Susan Boyle (58), dobře známá z britského Talentu, se nedávno svěřila se svými plány do budoucna. Ráda by si totiž pořídila rodinu.

„Až věci trochu utichnou, ráda bych se zaměřila na adopci. Je mi 58, mám už co nabídnout,“ nechala se slyšet v podcastu The Dan Wootton Interview. Děti už si ostatně jednou pořídit chtěla, kariéra ale nejspíš měla přednost.

„Mám hezký dům, proč ho s někým nesdílet. Miluji děti. Nikdy jsem neměla vlastní, čehož nesmírně lituji, ale miluji děti. Je s nimi zábava,“ pokračovala.

Boyle, která trpí Aspergerovým syndromem, se dnes již se svou slávou vyrovnává lépe. Kvůli poruše autistického spektra byla vždy velmi plachá a upřednostňovala obyčejný život. Dokonce dodnes preferuje žít ve skromném domku po rodičích, přestože má na kontě pořádný balík.

Se slávou se již zvládla vyrovnat a nebojí se mluvit ani o mentálním zdraví. „Jsem šťastná a vyrovnávám se s věcmi lépe. Byl to pomalý proces, ale jsem připravená na to, co v budoucnu přijde,“ dodala hvězda, která tvrdí, že je díky pokrokům v medicíně dnes již jednodušší mluvit o její diagnóze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám