Hlavní obsah
Článek

Obvykle Zuzanu Belohorcovou (48) a jejího manžela Vlastu Hájka potkáváme až na karlovarském filmovém festivalu. Letos ale z Miami přiletěli o týden dřív, tak začali jiným mejdanem. Děti hlídala chůva a oni hned vyrazili na párty.

Ostatně se shodují, že zatímco Salma a Nevio si užívají babiček, pro ně je pobyt v Česku jeden velký mejdan, kdy se setkají s přáteli, které celý rok neviděli. "Já tady budu měsíc, Vlasta jako vždy odlétá dřív, kvůli práci je tu jen na sedmnáct dní," upřesnila bývalá moderátorka, která je se životem v Miami bez mediální pozornosti spokojená, ale v Česku a na Slovensku si její dozvuky ještě užívá.

Obvykle během svého pobytu absolvují nějaké ty estetické a zdravotní zákroky, proběhla tak operace kolene u Vlasty, úprava silikonových ňader a odstranění metliček u Zuzany, která si také pravidelně nechávala v Česku prodlužovat vlasy. Letos prý nic takého v plánu nemají. "Letos i ty vlasy asi nechám krátké, protože mi to vyhovuje. Takhle jsem to já," míní.

Manželé se nám pochlubili na narozeninové párty kasina ve Vestci novými tetováními, která si nechali na Floridě udělat. Mají prý úžasného tatéra, Slováka, který tam také žije. Zuzka má jen maličké na ruce a Vlasta si nechal na ruku zvěčnit iniciály celé rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám