Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho čekala Veronika Kašáková (34) na to, až jí její partner Milan Sovadina navlékne na levý prsteníček zásnubní prsten. Když k tomu paradoxně po mnoha letech došlo, jejich vztah ustrnul na mrtvém bodě. Nyní vlastně finalistka soutěže Česká Miss 2013 ani neví, na čem je.

„Domluvili jsme se, že náš vztah nebudeme pojmenovávat, že to nebudeme řešit a zaobírat se věcmi, které stejně nevyřešíme,” svěřila se nám na pralinkové party, kde ji nedoprovázel její pohledný přítel, ale kamarádka z dětství. „Chystám se odjet do zahraničí, kde se budu učit jazyk, až se vrátím, tak ti snad odpovím konkrétněji,” reagovala Veronika na otázku ohledně toho, v jaké fázi její partnerský život aktuálně je.

Ve vztahu Veroniky a Milana je zřejmě hodně nevyřešených věcí. Modelka a zakladatelka Nadačního fondu nesoucího její jméno z toho radost nemá. „Nebaví mě nevědět, ale to je stav, který přejde,” říká Veronika Kašáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám