Hlavní obsah
Článek

Australská zpěvačka Amy Sheppard (28) ze skupiny Sheppard odhalila na svém instagramovém účtu trik některých žen, které se na této sociální síti chlubí svými fitness úspěchy.

Amy se vyfotila ve dvou úhlech a dělilo je od sebe jen pár vteřin. Zpěvačka je štíhlá, ale když stojí normálně, fotka je obyčejná a někdo by mohl říct, že na ní vypadá oplácaně. Ovšem na druhé fotce se v zrcadle nastaví tak, že to vypadá, že má vypracované bříško, užší nohy a hubenější obličej.

Amy tím chtěla poukázat na to, aby se ženy nepoměřovaly s fotkami na Instagramu, jelikož je jde takhle názorně velice jednoduše upravit postojem a zadržením dechu. Málokdy jsou fotky reálnou podobou toho, jak ženy vypadají ve skutečnosti. Zpěvačka nezapomněla připsat ještě výsměšnou poznámku „Polibte mi můj tlustý zadek.“

Fanoušci její porovnávací fotografii ocenili a poděkovali jí: „Naprosto jsi změnila, jak vnímám své tělo. Opravdu ti nemůžu poděkovat víc za to, že jsi tak reálná a stojíš nohama na zemi,“ napsala jedna z fanynek.

Reklama

Další články

Načítám