Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až v trafice uvidíte titulní stranu pánského časopisu a bude se vám zdát, že modelku znáte z televizní obrazovky, nepletete se. Moderátorka Divošek a také sportovního magazínu, čerstvě provdaná kudrnatá brunetka Andrea Antony, pro něj opravdu pózovala. Na žhavých fotkách má celou řadu podob díky líčení, kostýmům, parukám a příčeskům.

"Cílem bylo mě proměnit, jak jen to půjde. Ta stylizace á la „superhrdinka“ v latexovém kostýmu mě okamžitě nadchla a jako bonus ta blonďatá paruka a prodloužené vlasy mě strašně bavily. Sama jsem se v zrcadle nemohla poznat!" smála se.

Andrea hubla už předtím kvůli tomu, aby vypadala dobře na obrazovce, krásná chtěla být i ve svatebních šatech, takže dokonalou figuru neměla problém předvést. Ovšem stud tady byl. I o něm jsme si povídali, když jsme se probírali fotografiemi z backstage, které má Super.cz k dispozici.

"Samozřejmě že jsem na začátku měla tendenci se stydět, protože okolo mě běhal patnáctičlenný tým lidí, a ti leckdy viděli víc, že je ve výsledku v samotném Playboyi. Ale musela jsem si říct, že jsem prostě modelka a ty se nestydí. Jakmile jsem se od toho oprostila a uvolnila se, tak mě to začalo mnohem víc bavit a krásně to odsýpalo," svěřila nám moderátorka.

A co na to vůbec říkal její čerstvý novomanžel? "Manžela jsem se samozřejmě na začátku ptala, jestli by s tím, že bude jeho žena zdobit titulku Playboye, byl v pohodě. Upřímně to chvíli musel zpracovávat. Pak ale stejně jako moje rodina vyhodnotil, že je to příležitost, která se neodmítá, a z výsledku je nadšený. A myslím, že snad i trochu pyšný," vysvětlila Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám