Hlavní obsah
Článek

Mít figuru, jakou má představitelka Moniky ze seriálu Přátelé, to by si asi nechala líbit spousta žen, a nejen těch ve věkové kategorii padesát plus, do níž herečka spadá. Courteney Cox (59) se do bikin opravdu bát nemusí.

Půlkulatiny Cox oslavila 15. června, o pár dní později pak proběhla narozeninová party s přáteli. Mezi těmi nechyběly ani její herecké kolegyně a dlouholeté kamarádky Lisa Kudrow a Jennifer Aniston (55). Ta nyní s Courteney a dalšími přítelkyněmi odletěla i na dovolenou do Mexika, kde oslavy pokračují.

Na dámskou jízdu do oblíbeného letoviska Cabo San Lucas vyrazily také herečky Mary McCormack, Andrea Bendewald a Amanda Anka nebo filmová producentka Kristin Hahn.

Mexiko je oblíbenou destinací mnoha hvězd včetně například Emmy Watson, Cox a Aniston sem jezdí pravidelně a slavily zde i padesátiny seriálové Rachel letos v únoru. Dovolená tehdy měla dramatický začátek, soukromé letadlo s herečkami na palubě se muselo kvůli potížím vracet a nouzově přistát. Další let v náhradním letounu už proběhl v pořádku.

Reklama

Další články

Načítám