Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karolína Bosáková byla jednou z nejžádanějších českých modelek v zahraničí. V šestadvaceti s tím, ale sekla a věnuje se mu z druhé strany jako majitelka modelingové agentury. "Tahle profese se dá dělat maximálně do třicítky. Chtěla jsem odejít v době, kdy o mne ještě stáli. Poslouchat, že už nejsem úplně čerstvé zboží, se mi nechtělo. Modeling je nemilosrdný," řekla Super.cz Bosáková.

Byla přitom tváří takových módních domů a návrhářů jako Chanel, Alexander Mc Quenn, Givanchy, Nina Ricci nebo Ungaro. "Pro Armani jsem chodila pět let v kuse všechny přehlídky," vzpomínala Karolína, která je nyní majitelkou agentury Unique One.

"Přes svoje modelky jsem s bývalými klienty stále v kontaktu," dodala Bosáková, která je stále stejně štíhlá jako její svěřenkyně a nosí velikost šestatřicet. "Cvičím jógu a štíhlost mám geneticky danou, nelpím na ní. Ale aspoň holkám můžu jít příkladem," smála se maminka dvou a půl leté dcerky Evelýny, kterou má s partnerem, moderátorem Tomášem Fílou.

Na rozdíl od mnoha jiných známých maminek ale dceru nevystavuje. "Párkrát jsme spolu fotily, ale jen s mými kamarády. Budu to mít jako hezkou památku. Ale nedokážu si představit, že bych dítě bártrovala za kočárek anebo s ním šla na akci, abych dostala plenky na čtrnáct dní," pozastavuje se nad praktikami některých tváří českého showbyznysu.

Karolína se ve společnosti často neobjevuje a předvádí už jen výjimečně. "Letos to bylo pro Terezu Maxovou a její nadaci na přehlídce Fashion for Kids a tak jednou do roka chodím pro svoji kamarádku návrhářku Jaroslavu Sedláčkovou. Jinak se opravdu věnuji profesi z druhé strany. Příští rok budu opět organizovat pražský Fashion Week,"upřesnila na Simple Mask párty, kterou organizovala Tamara Kotvalová Bendlová, s níž Karolína právě na Fashion Weeku spolupracovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám