Hlavní obsah
Článek

Léto bude mít pracovní. Ovšem ne až tak profesně. Lucie Zedníčková (55) se před pár měsíci přestěhovala do nového domu za Prahou a úpravy a zařizování jí dají ještě zabrat. "Je to ještě holobarák, novostavba," potvrdila nám herečka.

"V létě využiju toho, že mám víc volna a budu vybírat nějaký nábytek a zařizovat to tak, abychom tam mohli fungovat v pohodlí. Chtěla bych i nějaké moře, ale nemám vůbec žádný plán, nechávám to koňovi. Možná pojedeme někam autem nazdařbůh nebo chytnu nějaký zájezd na poslední chvíli. Ale aspoň týden u moře potřebuju," krčila rameny Lucka.

S herečkou jsme se potkali na openingu nového obchodu s italskou módou, sama si ale na nejmodernější kreace nepotrpí. "Celkově módu moc neřeším, miluju hlavně pohodlné věci. Když šaty vypadají trochu jako pytel, tak to je něco pro mě. Vzít a jít, a je jedno, jestli jste pod tím hubená, nebo tlustá. Miluju pohodlnou módu, která nepodléhá času. Mám husí kůži, když vidím, že se vrací mrkváče do pasu, které se líbí mojí dceři," svěřila.

S dcerou Amélií, která už Lucku pomalu přerůstá, si mohou věci navzájem půjčovat. "O něco stojí, takže já mám třeba jednu malou kosmetickou taštičku, protože veškerá kosmetika skončila u ní. Ona by mohla otevřít obchod s kosmetikou, která byla původně moje. Oblečení si občas půjčuje, ale naštěstí už jí nejsou moje boty. Loni jsme měly ještě stejnou velikost nohy, ale jí noha vyrostla, tak má smůlu a moje boty už jí jsou malé," uzavřela Lucka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám