Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rey Koranteng (49) patří k největším hvězdám televize Nova. Diváci jej znají z hlavní zpravodajské relace Televizní noviny, dále z pořadů Volejte Novu nebo Víkend, a „pamětníci“ také z Počasí, které moderoval ve svých nováckých začátcích, tehdy devatenáctiletý. S televizí tak už teď spojil podstatou část svého života.

Zatímco v tom veřejném je jeho dlouholetou souputnicí Lucie Borhyová, která je mu nejen kolegyní, ale také přítelkyní, a dá se říct i sousedkou, bydlí kousek od sebe, v tom soukromém má po boku rovnou čtyři důležité ženy. Manželku Moniku a dcery Vanessu (23), Sofii a Leontýnku.

Moderátorovy dcery od sebe dělí zhruba deset let. „My jsme to tak chtěli, protože když jsou doma děti, tak je veselo,“ řekl Koranteng v živém vysílání na facebookovém profilu Televizních novin.

A o dcerách také pohovořil. „První a poslední dcera jsou si povahově podobné, jsou otevřené a do světa. Ta prostřední mate tělem, je taková přemýšlivá, všechno sleduje, dělá si poznámky do paměti, ale moc se neprojevuje. V přítomnosti rodičů. Co dělá v nepřítomnosti rodičů, to nevím, ale profesoři si na ni nestěžují, takže dobré,“ usmíval se.

Nejstarší Vanessa už vyletěla z hnízda, žije v cizině. Prostřední Sofie je gymnazistka a nejmladší Leontýnka je ve školce. „To je mazel,“ usmíval se Rey.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám