Hlavní obsah
Článek

Česká televize odtajnila dalšího účinkujícího letošní desáté řady StarDance. Nabídku přijal herec a režisér Miroslav Hanuš (60).

Toho mohou televizní diváci znát např. ze seriálů Případy 1. oddělení či staršího Dobrodružství kriminalistiky, ale také z filmů Nikdy nejsme sami, Lidice, Roming, Vratné lahve a spousty dalších. Hanuš je rovněž uznávaným divadelním hercem, stejně tak režisérem. Působí mj. v Divadle v Dlouhé, v divadle Studio DVA, nebo ve spolku Kašpar.

„Když mě Česká televize oslovila s nabídkou StarDance, tak jsem se doma zeptal: ‚Mám?‘ A manželka a dcery řekly: ‚Běž!‘ Věděly, že na gymplu jsem rád chodil do tanečních a intenzivně ‚vymetal‘ plesy. Ve třeťáku jsem jich v prosinci stihl dokonce dvacet. Tančil jsem tehdy vášnivě, aniž bych to ovládal,“ svěřil Hanuš, jenž bude soutěžit s tanečnicí Adrianou Maškovou.

„Byla jsem velmi překvapená a potěšená tím, že mě v castingu vybrali, protože v něm byla poměrně velká konkurence,“ řekla s tím, že účast v televizní show bere jako výzvu a cennou zkušenost. „Mám z toho velkou radost a půjdu do toho naplno,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám