Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jedinou blondýnkou ve finále České Miss. Finalistka číslo 2 Karin Křížová má za sebou náročné období plné zdravotních problémů. Již měsíc je naštěstí po operaci v naprostém pořádku a probojovala se i s lehkou vadou na kráse mezi 6 nejkrásnějších dívek Česka.

"Jsem jediná krátkovlasá blondýnka, neberu to jako velké plus, ale odlišuji se. Tak třeba by to mohla být výhoda," usmívá se kráska, která před měsícem bojovala s těžkým zánětem vaječníků a skončila na operačním sále. Hrozilo, že nikdy nebude mít děti.

"Byla jsem před měsícem na laparoskopické operaci. Týkalo se to gynekologických potíží, jsem již v pořádku. To, že budu moct mít děti, je pro mě perfektní zpráva. "Můžu se nyní soustředit na svůj život, je to za mnou," řekla Super.cz na soustředění České Miss na řeckém ostrově Kréta.

Bříško jí nyní "zdobí" dvě jizvy. "Bála jsem se, že to bude mínus, vada na kráse, na těle. Porotci České Miss ale říkali, že to vůbec není problém. Jsem ráda, že mě takhle podpořili," dodala blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám