Hlavní obsah
Článek

Herečka Klára Oltová má za sebou natáčení své první filmové, respektive seriálové svatby. Nevěstou byla v Ordinaci v růžové zahradě. V roli vrchní sestry Květy se provdala za Vilíka, kterého hraje Roman Štabrňák. „Užívala jsem si to jako doopravdy. Těšila jsem se na to. Ty šaty, květiny v kostele, sbor… Krásné to bylo,“ řekla Oltová.

Šlo o její první televizní svatbu. „Když nepočítám Svatební košili v Kytici, ale tam to bylo trošku jinak,“ smála se.

Herečka se také aktivně podílela na výběru svatebních šatů, které s kostymérkou zvolily sněhově bílé. Na rozdíl od její skutečné svatby.

„Já jsem se sama nevdávala v bílém, měla jsem takové staro-zlaté šaty s perličkami a s vlečkou, manžel byl bílý. Když jsem připravovala svoji svatbu, nebyla jsem ani ve svatebním salonu, protože moje šaty byly na míru. Tak jsem si to teď užívala, akorát na mě trošku divně koukaly ty mladé slečny ve svatebním salonu, co tam dělám,“ smála se Klára.

To její seriálový partner už je zkušeným televizním ženichem. „Kamerové svatby se snaží být dojemné, akorát jak se to točí pořád za sebou, z různých úhlů, velikostí kamery, tak už to není takové… Já sám jsem se ženil v pavilonu lemurů v pražské ZOO. To napadlo moji švagrovou, sestru mé manželky, protože věděla, že mám rád zvířata a zoologické zahrady. Nejprve jsem si říkal, že se asi zbláznila, ale zjistil jsem, že to není nestandardní požadavek a občas se tam svatby konají. Lemuři jsou na to už zvyklí,“ překvapil Štabrňák.

Do seriálu ve čtvrtek nastoupí dvě nové tváře. Zatímco pro Mahulenu Bočanovou půjde o epizodní roli, Markéta Frösslová dostane větší prostor. Představí se v roli exmanželky primáře Máry, respektive jeho snachy Táni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám