Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečník Marek Dědík (41) loni s herečkou Pavlou Tomicovou (61) skončil na druhém místě ve StarDance. Letos už Marka, který to na parketu roztáčel také s Veronikou Žilkovou (62), Jitkou Schneiderovou (51) či Olgou Šípkovou, v populární soutěži neuvidíme.

Zatímco soutěžící z řad celebrit už se pomalu připravují na náročnou tréninkovou dřinu, Dědík s manželkou Terezou a synem Bertramem (1,5) relaxují na Francouzské riviéře. Společně se opalují, koupají a cestují po malebné jižní Francii.

„Dovolenou si užívám, neboť jsme celá rodina pohromadě, a i syn Bertram Josef si užívá moře. A to je pro mě největší štěstí,“ řekl Super.cz spokojený Dědík, jehož manželka Tereza se už po porodu syna dostala zpátky do formy. Není divu, že se bez obav mohla pochlubit perfektní figurou v bikinách. Kolemjdoucí by si ji málem spletli s modelkou.

Takto Pavla Tomicová a Marek Dědík tančili ve StarDance.

A nechybí Markovi přeci jen účast ve StarDance? „Zatím mi nechybí, ale určitě se přijdu kouknout na nějaký ten přenos. Četl jsem, že letos bude všech deset nových tanečníků, tak jsem zvědavý, jak obstojí, protože být poprvé ve StarDance a zvládnout sebe i známou osobnost není vůbec jednoduché,“ míní Dědík, který ale věří, že všichni tanečníci nakonec těžkou úlohu zvládnou.

Marek si naopak po dlouhé době užije léto i podzim bez stresu a tvrdé dřiny, což jistě ocení jeho rodina, se kterou nyní tráví hodně času.

Reklama

Další články

Načítám