Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz informoval, jeden z osudových mužů zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) se loni zasnoubil. Italský hrabě Domenico Martucci (47) navlékl svojí vyvolené, blonďaté ekonomce Nikole, zásnubní prsten 1. června 2018. Svatbu do roka a do dne ale nestihli. Prý měli oba moc práce. Letos to ale prý určitě zvládnou.

"Svatbu už pomalu připravujeme, dlouho jsme se rozhodovali, kde ji uskutečnit, ale padne to zřejmě na Sardinii, bude to svatba na jachtě. Už jsem ji tam pořádal pro několik svých přátel, a bylo to krásné," vysvětloval Domenico s tím, že hodně času snoubencům zabrala příprava jejich společného podniku.

Domenico se rozhodl využít staleté tradice své italské rodiny a do Česka dovážet produkty, které se na půdě jejich rodu pěstují a vyrábějí, jako jsou olivový olej, víno anebo domácí těstoviny. Ekonomickou stránku si samozřejmě vzala na bedra jeho půvabná snoubenka. Rodinu už ale rozšířili. Před pár týdny si pořídili pejska, čivavu.

Za sebou mají i předsvatební cestu, zrovna se vrátili z Řecka. "Dovolenou už jsme potřebovali, protože šest měsíců jedeme od rána do večera a už jsme byli na pokraji sil. Jinak bychom se zbláznili," svěřil Domenico.

Zpěv už má Martucci jenom jako koníčka. "Až přijdou klienti na naše degustace, tak u toho plánuji i živou hudbu. Bude tady klavírista, a když budou chtít, tak jim taky zazpívám," smál se italský hrabě, který dokonce pořádal i soutěž o pobyt na italském hradě svojí rodiny.

Reklama

Další články

Načítám