Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je praktikující katolička stejně jako její manžel, takže o antikoncepci nemůže být řeč. I díky tomu se muzikálové zpěvačce Markétě Martiníkové narodila druhá dcera rok a dva měsíce po té první. Podělila se s námi o fotografie z holčiččina křtu.

První dcera je Luisa, druhá dostala netradiční jméno Alberta, křtěná Anna. "Křtiny byly opět v kostele sv. Terezie v Kobylisích. Kostel byl i tento rok plný. Na následné oslavě jsme měli rodinu a nejbližší přátele, bylo nás 30 dospělých a 11 dětí, takže to bylo hodně živé. Z kolegyň přišla se svou rodinou například Ilona Vobejda, se kterou jsme založily kapelu Free Budget," popsala nám průběh Markéta.

"Albertýnka se zatím zdá jako klidnější dítě, než je Luisinka. Zároveň je na ní vidět, že rychleji roste, takže bude asi vyšší než Luisinka. Také vzhledově je celá já, zato Luisa celý tatínek," srovnávala děvčátka, s nimiž dokonce zvládá i pracovat.

"Jenom vaření zvládám méně, než když jsem měla jenom jedno dítě. Nicméně stihla jsem od porodu natočit menší role ve filmu Špindl II a v seriálu Modrý kód, odehrála jsem pár představení Srdcového krále, Mýdlového prince a čas od času zajdu na nějaký casting na reklamu, týdně nahrávám audia pro coachovou firmu," vypočítala.

"Celkově to beru sportovněji, ale zároveň si to užívám. S dětmi jsme ještě určitě neskončili. Péči o ně dávám, myslím, docela s lehkostí, i když nezastírám, že někdy je toho nárazově opravdu hodně," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám