Hlavní obsah
Článek

Většinou ji vídáme ve sportovních outfitech. Nyní měla Barbora Strýcová možnost povzbudit své ženství na večírku, který doporučoval velkou večerní. Profesionální tenistka se s výstřihem, odhalenými rameny a s volány necítila úplně ve své kůži.

„Nebývám často v takových šatech. Vybrala jsem si kousek, který je, myslím, šik. V průběhu večera si na něj snad zvyknu,” usmívala se Bára v modelu italské značky Elisabett Franchi.

Bára prý nepatří mezi tenistky, které by preferovaly kalhotovou módu. „Miluji šaty. Mám ráda módu a zajímám se o ni. Nemusí to být jen kalhoty, ráda to díky šatům rozbíjím,” říká v pořadí čtyřicátá světová tenistka.

Strýcovou na večírek doprovodil její partner Petr Matějček. Ptali jsme se, jestli šéfredaktor módního magazínu Elle mluví své partnerce do toho, co si bere na sebe. „On neřeší, co si oblékám. A já si za svým stylem stojím a nenechám si do toho moc mluvit. Ale je pravda, že když nakupuji, tak mu outfity fotím a ptám se na jeho názor,” smála se Bára a jedním dechem dodala: „Je fajn mít takového kluka, ale rozhodně to není to nejdůležitější.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám