Hlavní obsah
Článek

O vztahu Bradleyho Coopera (49) a Iriny Shayk (38) se spekuluje už téměř od té doby, co se jim narodila dcera Lea (2). Že pár není zrovna šťastný, se tvrdilo, ještě než herec na stříbrném plátně ztvárnil partnera Lady Gaga ve snímku Zrodila se hvězda.

Role vynesla zpěvačce řadu ocenění a jejich chemie s Cooperem nejen na plátně, ale i na pódiu během udílení Oscarů donutila mnohé k zamyšlení, jestli to mezi nimi náhodou nejiskří trochu moc.

Irina a Bradley se sice tyto domněnky snažili vyvrátit, ale nyní se objevila nová tvrzení, která naznačují, že spolu slavný pár zůstává pouze kvůli dceři. „Nejsou si jisti, jestli být ve vztahu je pro ně to nejlepší. Chtějí spolu být kvůli dceři, ale ani jeden z nich není šťastný,“ uvedl zdroj pro E! News.

„Strávili nějaký čas od sebe, aby zjistili, jestli je jim tak lépe. Investovali do vztahu hodně, takže je těžké od toho jen tak odejít. Zkouší různé varianty. Milují svoji dceru nadevšechno, a to se nikdy nezmění. Ona je to, co je v tuto chvíli drží pohromadě,“ doplnil zdroj.

Pár, který si své soukromí velmi hlídá, se nikdy ke vztahu nevyjádřil. Je tedy pravděpodobné, že tak neučiní ani tentokrát. Jestli to mezi nimi opravdu skřípe, nebo jde jen o další spekulace, si v tuto chvíli můžeme jen domýšlet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám