Hlavní obsah
Článek

Bella Thorne (26) opravdu neztrácí čas. S raperem Mod Sunem se rozešla teprve před necelými dvěma měsíci, ale už se ukázala v náruči jiného. Její novou láskou je italská popová hvězda Benjamin Mascolo (25), který je součástí dua Benji & Fede.

Snímek, na němž se spoře oděný pár tulí, sdílel hudebník na svém instagramovém účtu. Herečka na něj pak upozornila i ve svých Instastories. Byli spolu spatřeni už pár dní po rozchodu s Mod Sunem, ale společný snímek sdíleli poprvé.

Nejprve to vypadalo, že rozchod s raperem proběhne v klidu, dokud se nedávno nezačali hádat na sociálních sítích. Mod Sun se dokonce vyjádřil, že je možné, že mu Bella s Benjaminem zahýbala.

„Já jsem byl na sto procent věrný, ale nemohu mluvit za ni. Už jsme viděli, že to dala s někým dohromady hned druhý den po rozchodu, takže co si asi tak mohu myslet? Umím si dát dvě a dvě dohromady,“ uvedl v rádiovém rozhovoru v The Domenick Nati Show.

Bella a Mod Sun byli ve vztahu dva roky. Paralelně herečka udržovala vztah i s youtuberkou Tanou Mongeau. S tou se rozešla o pár měsíců dříve.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám