Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je fešák, to jsme samozřejmě spolu s jeho fanynkami zaregistrovali. Ale že má také pořádně vymakané tělo, jsme si všimli, až když zpěvák Pavel Callta vystavil své svaly na odiv na sociální síti. Zpěvák, který se proslavil písněmi Terapeut, Ve hvězdách, Doteky nebo Píšem si svůj sen s Leošem Marešem (47), se muskulaturou opravdu může chlubit.

Pavel je velmi aktivní sportovec, kromě běhání tráví volný čas také jízdou na kole. Tím si svoji vymakanou postavu udržuje. „Já mám taková nárazová období, že se hecnu a začnu makat, každý den chodím do fitka, na kolo nebo běhat. Dříve jsem devět let závodně plaval, takže mám v sobě sportovní návyky,“ svěřil.

Právě teď je období, kdy na sobě makat musí už kvůli velkému koncertu a křtu ve Foru Karlín, který chystá na listopad a kde by chtěl představit i novinky ze své tvorby. „Vždycky čerpám ze svých emocí, abych o tom mohl zpívat,“ říká Callta. Prozradil také, že duet Píšem si svůj sen s Leošem nebyl posledním, nedávno totiž Callta natočil se zpěvačkou Martou Jandovou (50) hymnu o naději Nechat vítr vát.

Reklama

Další články

Načítám