Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnozí vnímají blogerku Dominiku Myslivcovou (29) jako zlatokopku, která jde po penězích. Ostatně tomu se nedá ani divit, když sledujete influencerku posedlou růžovou barvou, jak se prezentuje na sociálních sítích. Česká Barbie se snaží být ale aktivní a kreativní. Od svých šestnácti let organizuje soutěž Miss Princess. Letos už po posedmé se v ní utkají dívky ve věku od čtyř do dvanácti let, aby se staly princeznami.

Myslivcová se nesnaží vytvořit budoucí zlatokopky, ani v dívkách prý nebuduje komplex v případě neúspěchu. „V první řadě nejde o krásu. Dáváme holčičkám možnost stát se na chvíli princeznou. Všem bez výjimky. Navíc všechny získají ceny, není to tak, že si něco odnese jedna, dvě nebo tři,“ vysvětluje Dominika Myslivcová.

Blogerka si je vědomá, že kritici budou vždy a všude. „Neřeším to. Mě také spousta chytráků nadává, že jsem zlatokopka nebo že mám věci zadarmo. Jsou to nesmysly, ale nenadělám s tím nic. Žiju si svůj sen, život, který jsem si vybrala. Neměnila bych a kdo si myslí něco špatného, je to jeho věc,“ říká Dominika Myslivcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám