Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina Čechů ji má v mysli zapsanou jako zdravotní sestru Babetu z Ordinace v růžové zahradě II. Kromě natáčení nekonečného seriálu se ale Bára Štěpánová věnuje i divadlu. Herečka zkouší v divadle Ungelt nové představení Trhni si, otče!

"Zatím mě to moc baví,” svěřila Štěpánová, která se v divadelní hře Petera Quiltera zhostí role sestry hlavního hrdiny v podání Vincenta Navrátila. „Ta role je hezky napsaná a je tam co hrát."

Štěpánová je na scéně komorního divadla spokojená, neboť jí tento typ divadla vyhovuje. „Ungelt má jednu obrovskou výhodu, že je to malinké pidi divadlo. Člověk může mluvit i potichu a mělo by vás být slyšet. Lidé jsou vám blízko, jako někde v pokoji. Je to pro herce moc příjemé, že může hrát intimně, ne, jako na velké scéně.”

Předtím, než se ale Štěpánová dočká premiéry v Ungeltu, tak bude v létě objíždět české hrady a zámky s představením Strašidlo Cantervillské.

„První tři týdny hrajeme představení, které jsme hráli už loni. Objíždíme hrady a zámky. Navštívíme Valtice, Lednici, Hlubokou, Kozel, Loket. Hrajeme od středy do neděle a v tom to bude trošku náročné. Zároveň je to s písničkama, takže je to takové hezké letní představení,” lákala herečka.

„Hrajeme to vždy na jiném místě. Přes den máme volno a tak si můžeme užívat prázdnin,” dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám