Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sobotu si řeknou "ano" se snoubencem Martinem na statku u Turnova. Moderátorka primáckých Divošek ale ještě těsně před svatbou pracovala. Uváděla setkání rodičů s dětmi v pražské podolské nemocnici. A bez nároku na honorář. Myslí totiž na budoucnost. I když děti zatím neplánuje, místo v porodnici má takhle už jisté.

"Vlastně mě to docela pobavilo, když mi volali s nabídkou tady moderovat s tím, že na to nemají peníze, ale slyšeli, že se budu vdávat a pak bych možná chtěla děti. A pak mi tady udělají, co mi nejen na očích uvidí. Můj Martin říkal, že se těší, až se vrátím domů s voucherem na bezplatný porod," smála se Andrea.

S plánováním rodiny ale Košťálová nespěchá, zplodit potomka hned o svatební noci rozhodně nemá v plánu. "Chvilku si chci užít být jenom vdaná paní bez dalších povinností. Chceme ještě cestovat a také se udává spousta pracovních věcí, na Primě bude hodně změn, takže chci vědět, co budou znamenat konkrétně pro mne," uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám