Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdo rád nakupuje kabelky, jiný zase miluje pořizovat si nové boty. Slabostí Nikol Švantnerové (31) podle všeho budou bikiny. Modelka, která si nyní užívá v Egyptě, kam odletěla krátce po dovolené v Turecku, vlastní opravdový arzenál dvoudílných plavek.

„Další do mého plavkového království,“ připsala si Česká Miss pro rok 2015 k čerstvé fotce na sociální síti. Nikol zapózovala před objektivem svého partnera, fotbalisty Patrika Dresslera (28), v zelených bikinách s hadí aplikací, a vystavila tak na odiv své sexy křivky.

Nutno říct, že je to již několikátý model, ve kterém se Nikol na dovolené v Egyptě nechala zvěčnit. A rozhodně ne poslední. Na nedávném výletu v Turecku, kam odletěla se svou kamarádkou a kolegyní Jitkou Nováčkovou (31), střídala plavky jako ponožky. Nikol se pro bikiny narodila a její sexy snímky od moře prostě nikdy neomrzí. Posuďte sami.

Reklama

Další články

Načítám