Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (56) má figuru jako šestnáctka. Jestli si ale někdo myslí, že je to výsledkem desítek hodin strávených v posilovně, šeredně by se mýlil. "Jím nepravidelně, ráda si dám kachnu a navíc jsem na všechno sama," odhaluje Brožová tajemství své krásné postavy, kterou má prý nyní možnost obdivovat hlavně nový milenec Jaroslav Veverka, jehož totožnost Super.cz odhalil jako první.

"Netajím se tím, že jím úplně všechno. Na diety si nepotrpím. Člověk má jíst to, o co si tělo řekne. Ale nesmí se to přehánět. Doma například dělám s velkou oblibou kachnu trochu potřenou sójovou omáčkou s domácím knedlíkem a zelím," říká s úsměvem.

"Co se týče pohybu a mé postavy, jsem jednak často proháněna na jevišti, a také mám doma docela zápřah, protože jsem na všechno sama. To pak jdou kalorie dolů samy. Navíc jím strašně nepravidelně," přiznává potíže se životosprávou krásná Kateřina Brožová, kterou jsme zastihli coby kmotru na křtu nového cédéčka Bohuš Matuš - Písně a duety z českých filmů a muzikálů. Tak snad už jí Veverka nebo jiný partner brzy pomůže od takové fušky...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám