Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a porotkyně talentových soutěží Dannii Minogue (47) si v minulosti zažila krušné chvilky. Sestra slavné zpěvačky Kylie Minogue (55) byla osočena nejmenovaným magazínem, že je HIV pozitivní s tím, že to o ní bez důkazů zveřejní.

„Stalo se to v Londýně. Přišla jsem do budovy, kde jsem bydlela, a tam mi někdo nechal kytici. Vzala jsem si ji do pokoje a otevřela dopis, který k ní byl připojen. V něm se mi představoval novinář z nejmenovaného magazínu, který mě upozornil na to, že připravují na další den vydání příběhu o tom, že jsem HIV pozitivní, pokud je hned nezkontaktuji,“ vyprávěla Dannii v rozhovoru pro australskou televizi ABC.

„Hodně zvláštní způsob vydírání, když přijde dohromady s kyticí,“ podivovala se zpěvačka, která měla tehdy pohotovou reakci: „Zavolala jsem do redakce a řekla, že je to opravdu závažné obvinění a že budou mít problém, pokud to otisknou, protože to není pravda.“

V době před sociálními sítěmi nemohla sama něco napsat a hájit se ještě před vznikem článku, a tak skočila za svým lékařem, který jí udělal testy a ona výsledky osobně donesla do redakce, kde jim řekla, že už v telefonu je upozorňovala, že takový článek psát nemají a že tady mají černé na bílém, že to není pravda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám