Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42), která se před lety svlékla pro pánský časopis, nafotí další velmi sexy snímky. Již tento týden ji čeká focení, kde ji nebude zdobit velké množství svršků. "Mám odvážnější focení pro jeden magazín. Je to už absolutně v dámské produkci. Stylistka, fotografka, vizážistka - všechno budou ženy. Jediní muži, kteří se tam budou pohybovat, jsou můj partner a můj syn," řekla Super.cz

Žádné přípravy ve fitku a ladění postavy Vlaďka nerealizovala. "Nic pro postavu nedělám na rozdíl od jiných holek, mamin, žen, které dřou každý den. Já k tomu nemám vztah, morálku, jsem primárně pracující máma. Jdu fotit, ale v rámci svých možností. Bude to takové to odhalená neodhalená," vysvětluje s tím, že nedostatky rozhodně předvádět nebude.

Vlaďka si udržuje štíhlou postavu i bez návštěv fitka. "Fakt nic nedělám, myslím si, že můj režim je velmi náročný, ať jsou to děti, práce, přejíždění Praha - Brno, práce. Myslím, že to je režimem, který mám. Já nedřu, nemám ani morálku makat," vysvětluje Vlaďka, kterou už více než modeling živí práce manikérky.

"Je to práce, kterou dělám osmnáctým rokem s přestávkama. Hrozně mě to baví, naplňuje, chodím se do práce odreagovat. Jsem manikérka, sedím a pracuju v Brně a chci se tomu nadále věnovat. Piluju nehty tak tři čtyři dny v týdnu, upravuju si to podle dětí. Je fajn, že si čas mohu organizovat sama," dodala Erbová, jejíž exmanžel Tomáš Řepka si odpykává trest odnětí svobody v ruzyňské věznici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám