Hlavní obsah
Článek

Osud Dasaniho (16) z Los Angeles velmi pohnul diváky dokumentu Foster z produkce HBO. Dasaniho matku zavraždili přímo před jeho očima, když mu byly pouhé čtyři roky. Od té doby šel z jedné pěstounské péče do druhé. Nejprve skončil v péči příbuzné, která ho měla fyzicky týrat. Dasani tvrdí, že ho pálila, a dokonce má jizvy, ona však týrání popírá.

Chlapec se nyní nachází v hromadné pěstounské péči s několika dalšími vrstevníky, a dokonce se několikrát objevil i u soudu. Za napadení a užívání marihuany mu soud udělil domácí vězení.

Dasaniho příběh však nezasáhl jen diváky HBO, ale také zpěvačku Siu (43). Ta se nechala slyšet, že by chlapce ráda adoptovala.

"Ahoj, Dasani z dokumentu Foster od HBO, ráda bych tě adoptovala. Právě se tě snažíme najít a připravit můj dům atd. Ale chci abys věděl, že u mě budeš mít domov,“ napsala zpěvačka na svém twitterovém účtu.

Popová diva sama nemá žádné potomky a momentálně je podle všeho nezadaná. V tuto chvíli není jasné, v jakém stádiu adopce je, ale vše nasvědčuje tomu, že svá slova zpěvačka myslela smrtelně vážně.

Reklama

Další články

Načítám